landskapet

Hus i snødekte skogen: bolig med en kompleks dynamisk fasade

Hytte Vindheim - et hus på landet med en dynamisk fasade.


Den norsk kommune Lillehammer Ligger i skogen huset i form av fleregenital volumer. Ved å opprette dette prosjektet, ble arkitektene inspirert av konturene av husene i den snørike vinteren, da, etter en kraftig snøfall kan sees bare takene av hus. Det viste seg svært uvanlig og imponerende.

Arkitektonisk prosjekt av den norske Vardehaugen studio.


arkitektonisk studio Vardehaugen Det har implementert bygging av et hus på landet som heter hytte Vindheim. Residence ligger i skogen og ligner litt spisse trekantede former, skaper en slags dynamisk komposisjon.

Hytte Vindheim. View from inside.


Til tross for den forholdsvis lite område 65kvadratmeter, huset ser romslig av multi-level tak. Inne er en stue, soverom, kjøkken, liten bod for ski og annet sportsutstyr. På soverommet, over hodet på eierne, har gjort et stort vindu åpning der på kvelden kan du beundre nordlyset.

Hytte Vindheim. Soverom.

Hytte Vindheim. Hus plan.


For fasaden arkitektene brukt Rudow furu, malt i svart. Inne i strukturen er omsluttet med kryssfiner (poppel) lyse nyanser.

Hytte Vindheim. Utformingen av huset.


Nordmenn elsker å bygge boliger som er integrert i det naturlige landskapet. Så, i nærheten av norske skianlegg er Ålsheia hus, delvis skjult i naturlig skråning. Om vinteren er det nesten umerkelig, t. Til. Betongen, blander fargen med den omkringliggende naturen.

Om forfatteren

Alena

Legg igjen en kommentar