At home

Design House, Gauteng

Design House,

This house was built in Gauteng based on a farm on the outskirts of the city. Its area is 400 square meters. m.

The building demonstrates the constant interaction between the immediate environment and structural expression, construction and tectonics design two-story house.

Courtyard connect the two wings of the house: north wing containing the living areas and the south wing, where is a guest bedroom, a gym and rooms for staff, which allows light to penetrate into all the rooms.

In the yard is a swimming pool, which can beIt is covered with a retractable wooden lid that allows you to expand the entertainment zone. Console tabs in the design of a two-storey house around the northern side of the house create a comprehensive space veranda.

Climate and environmental aspects of natural objects- The constituent elements of the project. The house is environmentally viable in its design. Solar panels are used for hot water and underfloor heating content. Biofilters and sand contained in terraced investments, filtered water basin.

Double functionalism Design House,It manifested in a steel staircase that flows in-situ concrete: it serves as a kitchen counter and a wine rack. Railings on stairs functions as shelves and overhead light reflected by the dance between shadow and light.

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

Design House,

About the author

Sergei Pavlyukovich

Leave a Comment